KO ŽUPAN NAGRADI GASILSKI POMLADEK – MLADINO.

Družabna igra Gasilec pohiti je odlično darilo zahvale prostovoljnega dela za vse člane gasilske mladine, katera bo nekoč opravljala prostovoljno vendar odgovorno delo gasilcev. Želimo, da vsak župan postane naš idejno- moralni podpornik projekta preventivne požarne varnosti vseh krajanov in še posebaj starostih skupin, katere so najbolj ogrožene; kot so upokojenci.
Kot zahvala takšne podpore in morebitnega sodelovanja na dogodkih bo vsaka občina lahko 1 krat izkoristila poseben ekskluziven popust za nabavo družabnih iger, katere bo župan podaril gasilski mladini ob zaključku šolskega leta. Družabne igre pa bodo personalizirane z grbom občine in posvetilom župana.
Prvi takšen dogodek je bil že izveden v decemberskem času, ko je župan občine Radeče g. Tomaž Režun, kateri v celoti podpira idejno in moralno naš projekt.
Zahvaljujemo se županu in se veselimo sodelovanja že naslednjegaskupnega projakta kjer bomo za njihovovo PGD zbirali donacije skozi nastope na dogodkih sponzorjev ter trgovskih centrih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Facebook